TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
E, bilo je dosta tišine!
Točno u ponoć, 21. ožujka 2011. na internetskom nebu prekrivenim ugaslim zvijezdama zasjat će 034Portal, informativni dnevnik Požeško-slavonske županije.

Ovaj projekt samostalno pokreću Mario Nakić, rodom iz Pakraca, njegov kolega i prijatelj  Vjeran Blašković s kojim je Mario prije radio u Slavonskom domu, dnevnim novinama pregaženim u recesiji te Bojan Miščević, apsolvent na Hrvatskim studijima.
Sva trojica s bogatim medijskim iskustvom, od radija do novina, uz ponešto suradnika pokrivat će područje cijele županije i to sva područja života.  Vijesti od politike, gospodarstva, preko sporta do scene i kulture, a posjetiteljima će se vjerojatno najviše svidjeti video prilozi budući da se isti ne moraju čitati.  Otvoren je i video kanal na Jubitou.

Najavni trailer kaže „Dosta je bilo tišine!“, prve video vijesti koje „cure“ doista su ono što narod priča, a poznavajući Maria bit će to doista britak jezik.

Suradnicima po tastaturi želimo sreću i uspjeh u budućem radu!
Postavljeno 17.03.2011. by tdl
Broj otvaranja:3552
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.