TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
SlatkoManija
...je poela... NAGRADNA IGRA!!!!

Ve smo pisali o Slatkomaniji i njenim slatkim proizvodima, a sada vam predstavljamo i pomak u njenom poslovanju, a to je nova web stranica www.slatkomanija.com.

Stranica e sluiti primarno za prodaju oslikanih keksa koji su sada i registrirani proizvod i za njih se lako moe dobiti i raun, a zatim e sluiti kao blog o oslikanim keksima, ukrašavanju torti te povremeno i ostalim ivotnim temama. Oslikani keksi mogu imati razne namjene kao npr. svadbene zahvalnice, pokloni za goste na roendanima, poslovni pokloni itd.


Navikli smo da naša sugraanka Slatkomanija ima zanimljive ideje, pa je tako povodom pokretanja web stranice organizirala i nagradnu igru. Igra je zapoela na Facebooku meu njenim brojnim „prijateljima“, a završava na web stranici. Igra traje do sutra, 02.06.2011. u pono tako da imate još dosta vremena prijaviti se – samo odite na www.slatkomanija.com i dalje slijedite upute.
Drago nam je da se kod nas dogaa nešto zanimljivo i na tradicionalno ne tako zanimljivom podruju – „babama s kolaima“ . 8)

Postavljeno 01.06.2011. by tdl
Broj otvaranja:4345
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.