TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Kreativna radionica nadahnuta ljetom
Puka knjinica i itaonica u Daruvaru organizirala je u subotu, 30. srpnja, kreativnu radionicu namijenjenu odraslima na temu ljeto. Bila je to etvrta radionica za odrasle, ove godine, koju je organizirala daruvarska gradska knjinica.

sudionici u akciji
Voditeljica kreativne radionice inspirirane ljetom, Danijela Ljutak-Jurekovi, idejna je zaetnica ovog okupljanja odraslih. Osim ove, vodila je i brojne druge kreativne i umjetnike aktivnosti. Naime, Danijela Ljutak-Jurekovi vodila je, prije ljetne, još i dvije boine te jednu uskršnju radionicu u daruvarskoj knjinici. Nadahnulo ju je ljeto te je odluila, u suradnji s darvarskom knjinicom, organizirati radionicu s ovim motivom. Tehnike koje su sudionici koristili bilo je slikarsko platno i salvetna tehnika na platnenim torbama. Takoer, Danijela Ljutak-Jurekovi svake druge subote u mjesecu vodi djeje kreativne radionice u Pukoj knjinici i itaonici u Daruvaru.

salvetna tehnika na platnenoj torbi
  Kako je izjavila voditeljica ove aktivnosti, ova ljetna radionica namijenjena je odraslima koji se ele opustiti i zaboraviti brige, barem nakratko, oslobodivši kreativnu energiju tijekom svoga godišnjega odmora. Moglo se primijetiti da je odaziv bio i više nego oekivan jer su sva mjesta popunjena.

    Ono što su sudionici ove kreativne radionice izradili slobodno se moe nazvati umjetnikim djelima. Ta umjetnika djela (platnene torbe, slike, školjke) bit e izloena tijekom iduih etrnaest dana u Pukoj knjinici i itaonici u Daruvaru.

:slika na platnu
Postavljeno 01.08.2011. by Ines Gvoar
Broj otvaranja:3245
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.