TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Potraga za kvalitetom
Tradicionalni 13. noni koarkaki turnir STREETBALLipik2011 pod sloganom Potraga za kvalitetom odrat e se od 16. do 20. kolovoza 2011. godine na igralitu Djejeg doma u Lipiku. Amaterski dio e se po obiaju odigravati u prva 3 dana (16.-18.08.), dok e profesionalci svoje utakmice igrati 19. i 20. kolovoza (petak, subota).

U Amaterskom dijelu išekuju se novi obrauni lokalnih haklera, ali ne iskljuujemo i mogunost da napokon neka od mlaih ekipa preokrene stvari i zapone novu eru amaterskog streetballa. Kotizacija za amaterske ekipe iznosi 150 kuna, a ekipa moe brojati maksimalno 6 igraa. Rok prijave je do 14.08. (do 22:00 sata), a iste veeri bit e izvuene i skupine Amaterskog dijela. Nagrade e biti nenovane.

Kod profesionalaca je stvar više manje poznata, desetak odlinih ekipa iz cijele Hrvatske i ove godine jurišat e prema Trofeju Draena Petrovia. Kotizacija za profesionalne ekipe iznosi 300 kuna, a ekipa moe brojati maksimalno 5 igraa. Rok prijave je do 17.08. (do 22:00 sata), a iste veeri bit e izvuene i skupine Profesionalnog dijela. Nagrade za profesionalce iznose: 1. mjesto 8.000 kn, 2. mjesto 4.000 kn, 3. mjesto 1.000 kn...

Ekipe se mogu prijaviti na broj telefona 098-1610-433 ili na slubenim stranicama turnira www.streetballipik.org u on-line prijavi.

Ekipama iz udaljenijih krajeva Hrvatske, bez obzira o kojem dijelu turnira se radi, osigurat emo spavanje za sve dane boravka u Lipiku.

Postavljeno 02.08.2011. by Ivan Puenik
Broj otvaranja:2941
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.