TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Dani piva u Daruvaru
U petak i subotu, 26. i 27. kolovoza, Pivovara Daruvar prireuje Dane piva u Daruvaru. Ta dvodnevna manufestacija, koja se po prvi put odrava u Daruvaru, bit e bogata glazbenim nastupima. Dva dana podijeljena su tematski petak pripada rocku, a subota puhaima, folkloru, tamburaima te bandu za zabave.

Poetak manifestacije najavljen je za petak u 16,00h, a u 19.00 h poinje rock veer. Nastupit e grupe: „Snake Bite“ iz Pakraca, „Livio Berak trio“ iz Valpova, daruvarska rockabilly grupa „The cat paws“, „Prederani“ te „Cota G4“.

 Drugog dana u 10.00 h puhaki orkestar eške besede Doljani povorkom e pozvati Daruvarane na druenje pod šatorom ispred Pivovare, a zatim e poeti svirka puhaa na pozornici te nastup kulturno umjetnikih društava: „Kamen Sira“, „Lahor Daruvar“ i „eška beseda Doljani“. Od 19.00 h posjetitelje e zabavljati daruvarska grupa Rubico, a od 21.00 h nastupaju Slavonske lole. No, to nije sve. Nakon koncerta nastavlja se svirka grupe „Rubico“.


Osim bogatog glazbenog programa, eka vas i toeno Staroeško uz bogatu ponudu jela. Moda se ne ini puno, ali s obzirom da Pivovara Daruvar prve dane piva priprema paralelno s velikim naporima koje ulae u osvajanje izgubljenog trišta i u postavljanje na noge poljuljanog poduzea koje je još prije godinu dana bilo u steaju, ovakakav poetak treba pohvaliti.Postavljeno 24.08.2011. by Ines Gvoar
Broj otvaranja:4055
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.