TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
6. mali sajam kazališta MASKA
Od petka do nedjelje, 23. do 25. rujna 2011. godine, u Daruvaru se održava šesti mali sajam kazališta „Maska“. Organizator ovog trodnevnog događaja je Pučko otvoreno učilište Daruvar u suradnji s Pučkom knjižnicom i čitaonicom Daruvar. Generalni pokrovitelj je Grad Daruvar, a sponzor Daruvarska tiskara.

Program započinje u petak u 18.00 sati predstavom „Kamenje“. Predstavu, u trajanju od 50 min, izvodi kazalište Mala scena, a namijenjena je višim osnovnoškolcima i srednjoškolcima. Od 19.00 sati svoje sposobnosti pokazat će žongleri vatrom na prostoru ispred kina. U 20.00 sati počinje predstava „Instrukcije“ koju izvodi dramski studio Dada Čakovec. Predstava je namijenjena srednjoškolcima i odraslima te traje 50 min. Trodnevni događaj nastavlja se u subotu animacijom i predstavom za djecu predškolskog i nižeg osnovnoškolskog uzrasta na prostoru ispred kina. Naime, u 10.00 sati počinje predstava kazališta Šareni svijet „U duru i molu za vrtić i školu“. Od 11.00 sati posjetitelji će imati priliku vidjeti bubnjarski show bubnjarskog ansambla „Rudiment“. Zatim će u 12.00 sati Bjelovarsko kazalište izvesti predstavu za djecu predškolskog i nižeg osnovnoškolskog uzrasta „Nevolje princeze lijepe“ u trajanju od 45 min. U 14.00 sati kazalište Planet art izvodi predstavu za više osnovnoškolce i srednjoškolce „Što hoću-mogu!“ u trajanju od 45 min. Kazalište MAK teatar u 17.00 sati izvest će predstavu „Animacija“ ispred kina. MAK teatar nastavlja svoj nastup izvedbom predstave za predšlokce i niže osnovnoškolce „Koliko je sati?“, u trajanju od 40 min. Nedjeljni kazališni dan u Daruvaru započet će predstavom za djecu predškolskoh i nižeg osnovnoškolskog uzrasta „Žabac Romeo i žabica Julija“. Predstava traje 35 min, a izvodi ju Bjelovarsko kazalište.

No, organizatori su pripremili i nešto za one kreativnijega duha. U 16.00 sati organizirana je kazališna radionica na kojoj će se izrađivati venecijanske maske prema otisku lica. Radionica, namijenjena višim osnovnoškolcima i srednjoškolcima, održat će se u Pučkoj knjižnici i čitaonici u Daruvaru. Broj je ograničen na 15 polaznika, a zainteresirani se mogu prijaviti u knjižnici od 19. do 24. rujna. Ovaj trodnevni kazališni događaj završava predstavom za srednjoškolce „Pošto željezo, Dansen?“. Predstavu izvodi učilište ZeKaeM-a (Dramski studio).Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u Pučkom otvorenom učilištu ili neposredno prije predstave na blagajni kina. Cijena predstave u kino dvorani iznosi 10 kuna. 

Postavljeno 23.09.2011. by Ines Gvožđar
Broj otvaranja:3402
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.