TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Fišijada 2011
Povodom Dana Grada Lipika, u petak 30. rujna 2011. s početkom u 16 sati ispred gradske tržnice održat će se šesta po redu tradicionalna fišijada u organizaciji Športskog-ribolovnog društva "Slavonac" Lipik, Turističke zajednice Grada Lipika i Grada Lipika..

Ekipe se mogu prijaviti na broj telefona 098 97 54 658 (Željko Mak). U sklopu fišijade bit će održan i glazbeni program.
Postavljeno 29.09.2011. by tdl
Broj otvaranja:3640
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.