TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Tony Cetinski 23.12. u Daruvaru
U Daruvaru se priprema koncertni spektakl! Tony Cetinski e 23. prosinca 2011. godine upravo u Daruvaru odrati veliki koncert u Sportskoj dvorani Daruvar, s poetkom u 20 sati.

Popularni pjeva poharao je tijekom proteklih godina domae glazbeno trište. 2008. objavio je album „Ako to se zove ljubav“, a iste godine priredio je koncertni spektakl u Areni u Puli. Slijedee godine napunio je Arenu Zagreb ak dva dana za redom. Osim pop glazbe Tony ima veliku ljubav prema  klasinoj glazbi. Slijedom toga je i izdavanje albuma „Da capo“ 2010. na kojem izvodi operne arije i kancone. U proteklih nekoliko godina dva puta je nastupio sa proslavljenim tenorom  Joseom Carrerasom, a ove godine bio je gost u Umagu  opernoj divi Montserrat Caballe.  21.11.2011. bio je i gost na velianstvenom koncertu Placida Dominga u Zagrebu.

Trenutno je u pripremi materijal za novi album, za koji ne sumnjamo da e opet biti prepun nekih novih, velikih hitova.

Poznat kao majstor ne samo vokalne interpretacije, nego i vrhunski showman, Tony Daruvarcima donosi puno pozitivne energije i dobre glazbe, a nema sumnje da e mu  Daruvarci pozitivnom atmosferom  prirediti velianstveni doek!

Za koncert ve sada postoji veliki interes, a ulaznice se po cijeni od 75 kn u pretprodaji mogu kupiti na sljedeim prodajnim mjestima: caffe bar Bombastic (Daruvar), Star caffe (Daruvar), caffe bar Monaco (Garešnica), King`s pub (Kutina), caffe bar Spirit (Grubišno Polje) i frizerski salon Lepka (Pakrac).
Postavljeno 15.12.2011. by tdl
Broj otvaranja:3890
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.