TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Tehnika u vremenu...
Zanima li Vas kad je stigao prvi televizor u Pakrac? Koliko prosjenih plaa je kotao? Kod koga su se gledale veernje vijesti i skupljalo susjedstvo da vide tu sliku to dolazi iz tamo neke drvene kutije? Sve to i jo mnogo vie imat ete priliku saznati na Noi muzeja - 27.1.2012. u organizaciji Muzeja grada Pakraca i Radio-amaterskog kluba Pakrac.

Zahvaljujui dugogodišnjem djelovanju ovog kluba ouvan je niz zanimljivih tehnikih predmeta koje namjeravaju predstaviti tijekom veeri na prigodnoj izlobi „Tehnika u vremenu“. Posjetitelji e se upoznati s dijelom izuzetno zanimljive tehnike baštine. Izloit e se stari sauvani radijski aparati, gramofoni, raunala, kino projektor, magnetofoni, pojasniti njihov povijesni razvoj te smjestiti Pakrac u povijesni kontekst nastanka ove tehnologije.
Veina ovih predmeta još uvijek je u funkciji tako da e tijekom veeri svi posjetitelji moi uivati u razliitim interaktivnim sadrajima:

18.00h Sveano otvorenje izlobe „Tehnika u vremenu“
struno vodstvo kroz izlobu
19.00h Retro koncert
22.00h Vinilna slušaonica- slušaonica gramofonskih ploa


Igraonica- tijekom cijele veeri bit e organizirana i igraonica za sve zainteresirane posjetitelje koji e se moi okušati u igranju igrica na starim primjercima raunala

Muzej e biti otvoren od 18.00 do 1.00h,a cijeli program bit e popraen autohtonom gastronomskom ponudom te toplim napicima koji e se dijeliti cijelu veer!
Izloba "Tehnika u vremenu" ostaje otvorena do 29.veljae!
Postavljeno 17.01.2012. by tdl
Broj otvaranja:2474
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.