TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
20 godina Pakračkog lista
Uskoro se navršava 20 godina postojanja Pakračkog lista čiji je prvi broj izašao 18. svibnja ratne 1992 godine. Tom prigodom, održava se izložba u Muzeju grada Pakraca 18. svibnja s početkom u 20 sati.

Također, na taj dan i Muzej obilježava svoj dan; Međunarodni dan muzeja, zato, dođite, prisjetite se svih značajnijih događaja novije povijesti Pakračko-lipičkog područja te prelistajte 421 dosadašnji primjerak Pakračkog lista. Normalno, nećete sve stići prvi dan, stoga bit će Vam na raspolaganju sljedeća dva tri tjedna od otvorenja izložbe. 
Postavljeno 15.05.2012. by Marko Barčan
Broj otvaranja:3718
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.