TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Sajam cvijeća u Lipiku
Ponovo sve čitatelje pozivamo na 2. Sajam cvijeća i ukrasnog bilja u Lipiku. S obzirom na odgodu sajma radi vremenskih prilika, i ovaj vikend će doći većina izlagača koji su najavili prodaju i izlaganje svojih šarenih asortimana. Sutra će u Lipik doći 15 prodavača cvijeća,kaktusa i sukulenata,ukrasnog grmlja i drveća. Također će biti desetak izlagača sa unikatnim radovima, tradicionalnim odjevnim predmetima, raznim radovima sa motivom cvijeća kroz razne tehnike umjetnosti (slikari,oslikavanje svile i ostale tehnike. Gradska knjižnica će, u već zaboravljenom umjetničkom paviljonu, upriličiti maštovitu radionicu za djecu (crtanje cvijeća i cvjetnih motiva bojicama),a pripremljene su i specijalne bojice za odrasle. Uz cjelodnevnu glazbu, maštovite cvijetne kreacije i obnovljeni Jelkin brijeg, Sajam cvijeća i Lipik će biti idealno mjesto da provedete sunčano nedjeljno popodne.

Postavljeno 19.05.2012. by Hrvoje Kovačić
Broj otvaranja:4409
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.