TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Osnovana Udruga žena - Gaj
Dana 9.lipnja 2012, u Društvenom domu u Gaju, održana je osnivačka skupština Udruge žena-Gaj.

Udruga je osnovana u cilju poboljšanja društvenog života žena, odnosa prijateljstva i suradnje društava i srodnih udruga u Republici Hrvatskoj, a osobito s područja općine Lipik, međusobnog upoznavanja i druženja, s naglaskom na kulturne odnose u smislu njegovanja narodnih običaja, suradnje s mladima i učestvovanja u svim manifestacijama po bilo kojoj osnovi.

Osobitu aktivnost Udruga će usmjeriti na poboljšanje statusa žene u društvu i obitelji.
U registar članova Udruge upisale su se 34 žene, a očekuje se upis još desetak žena.

Skupštini novoosnovane Udruge prisustvovali su dogradonačelnik Lipika Slobodan Katunar, predstavnici Udruga Lido iz Dobrovca i Udruge Delfin iz Pakraca, predstavnici Mjesnog Odbora Gaj, KUD-a  Zeleni Gaj, Lovačkog Društva Slavuj i DVD-a Gaj. Cijenjeni gosti svojim prisustvom i prigodnim govorima podržali su osnivanje Udruge žena-Gaj i svojim savjetima i iskustvom već uvelike pomažu novoosnovanoj Udruzi.
Udruga je profesionalno i odgovorno pristupila svom osnivanju, te time i brojnim odazivom žena dokazala da će na isti način obavljati i svaku buduću planiranu aktivnost.

Postavljeno 11.06.2012. by Željka Putica
Broj otvaranja:4587
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.