TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Počinje tjedan multimedije u Pakracu
Sutra, 14. lipnja 2012 počinje MultiPak, tjedan Multimedije u Pakracu koji se održava do 21. lipnja u Muzeju grada Pakraca, u sklopu ovogodišnjeg programa Pakračkog ljeta.

Posjetitelji će tijekom MultiPaka moći uživati u različitim slušaonicama odnosno reproduciranju glazbe na vrhunskim hi-fi uređajima, u projekciji vrhunskih dokumentarnih filmova (restart labela) ali i u listanju različitih stripova, glazbenih monografija i sl.

Organizatori su Muzej grada Pakraca, Gradska knjižnica Pakrac i Robertoshop Pakrac, a ulaz na sve događaje je besplatan. Program donosimo u nastavku;


Postavljeno 13.06.2012. by tdl
Broj otvaranja:3838
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.