TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
LJETNO KINO
Napokon je dolo vrijeme da i ove godine organiziramo LJETNO KINO U LIPIKU!! Sa zadovoljstvom vam predstavljamo raspored filmova koji smo Vam pripremili. U petak 20.07. odrati e se prva kino projekcija, film Point blank, akcijski triler koji e se prikazati na nogometnom igralitu Djejeg doma u 21:15 h. Subotnja veer 21.07. rezervirana je za dvije poslastice, za sve uzraste po neto. Animirani film Oblano s uftama e se prikazati na travnjaku iza gradske uprave u 21:00 sat. Za starije - komedija Djeca su dobroe biti prikazana u 21:15 h na nogometnom igralitu Djejeg doma. Kada naruite pie i neizostavne kokice, smjestite se u stolice i zabava poinje!!

Ljetno kino 201-2.put

20.07.2012.   PETAK

21:15 h

POINT BLANK – igrani film

http://youtu.be/Ha2O-LdNoqE

http://www.imdb.com/title/tt1545759/

Samuel Pierret je medicinski tehniar koji je spasio krivu osobu. Spasio je lopova iji pristaše otmu njegovu trudnu suprugu i dre je kao taoca kako bi ga prisilili da izvue njihova šefa iz bolnice. Utrka podzemnom eljeznicom i ulicama Pariza uzrokuje stalno poveavanje broja mrtvih. Moe li Samuel izbjei policajce i kriminalce i spasiti voljenu enu? 


Medicinski tehniar spaava efa u bolnici...poznato ??
21.07.2012. SUBOTA 21:00 h OBLANO S UFTAMA- animirani film http://youtu.be/QkjEXft_Rls http://www.imdb.com/title/tt0844471/ Animirana pria o izumitelju i meteorologinji koji zajedno istrauju tko je kriv za to što u njihovom gradu umjesto kiše imaju hranu. Izumitelj Flint Lockwood i oštroumna meteorologinja Sam Sparks nastoje istraiti zašto u njihovom gradu s neba ne pada kiša ve hrana. Istovremeno, Flintov stari 'prijatelj' Brent nastavlja ga maltretirati kao što je to inio kad su bili klinci, a Shelbourne se eli doepati Flintovog posljednjeg izuma koji bi trebao svakome uiniti ivot ljepšim...

Izumitelj i meteor(olog) u utrci sa vremenom
21:15 h DJECA SU DOBRO igrani film http://youtu.be/bdDSqgZ87fM http://www.imdb.com/title/tt0842926/ Tinejderi Laser i Joni zaeti su umjetnom oplodnjom i odrasli uz lezbijski par majki. esnaestogodinji Laser zamoli punoljetnu sestru da uu u trag svom biolokom ocu, kojeg potom dovedu u obiteljski dom, to izazove kompletnu pomutnju u dotad uigranom obiteljskom ivotu. Film je nagraen s Zlatnim globusima za najbolji film i glavnu ensku ulogu (Annette Bening) te ima etiri nominacije za Oscar. Radujemo se Vaem dolasku!!

Djeca su dobro???
Postavljeno 18.07.2012. by Hrvoje Kovai
Broj otvaranja:3471
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.