TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Žedni i gladni
Komunalac d.o.o. Pakrac je u 9 sati uveo redukciju opskrbe pitkom vodom na području Pakraca i Lipika.

Do 20 sati će na području Pakraca bez vode biti stanovnici ulica Ivana Gundulića, Svetog Roka, Psunjske, Jana Žiške i Palih branitelja. Na području Lipika opskrba vode je do 20 sati obustavljena stanovnicima cijelog naselja Filipovac, te u lipičkim ulicama Filipovačka, Nikole Tesle i Ante Starčevića (od kućnog broja 85 do 115).
 
Redukciju je izazvala dugotrajna suša i nedovoljan dotok vode na vodozahvat Šumetlica gdje je trenutni dotok 17,5 litara u sekundi, a za normalnu opskrbu je potrebno 23 litre.

Manji tlak vode moguć je u višim gradskim zonama gdje nije isključena niti mogućnost nestanka vode.  Ovo je prva ovogodišnja redukcija vode, a prošle godine je, zbog nestašice, na području Pakraca i Lipika redukcija provedena sredinom rujna.
Iz Komunalca mole građane za razumijevanje i solidarnost.

Sutra redukcija opskrbe pitkom vodom na području Pakraca od 8 do 20 sati vrijedi za stanovnike ulica Matije Gupca, Augusta Cesarca, Aleje kestenova, Šubićeve, Frankopanske, Nikole Tesle, Zvonimirove, Pilanskog puta, Kranjčevićeve, Leptirovog brda, Radničkog naselja, I. B. Mažuranić, Zone male privrede, Eugena Kvaternika i Domobranske.

Na području Lipika bez vode će od 8 do 20 sati sutra biti stanovnici u ulicama Matije Gupca, Staklanskoj, Ergeli, I. G. Kovačića, Ruđera Boškovića, Frankopanskoj (neparna strana), Jadranskoj (do mosta), Stjepana Radića, Miroslava Krleže, Augusta Šenoe i Petra Svačića.

Izvor vijesti: 034portal

Izvor photo

Postavljeno 07.08.2012. by td
Broj otvaranja:3934
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.