TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Veliko ljetno osvježenje
Udruga za promicanje pozitivne afirmacije mladih u društvu, „Impress Daruvar“, poziva Vas na manifestaciju povodom Međunarodnog dana mladih: Veliko ljetno osvježenje. Program se održava u petak i subotu, 10. i 11. kolovoza 2012., na Termalnom vodenom parku „Aquae Balissae“, na Trgu kralja Tomislava te u Gradskoj vijećnici Daruvar.

„Veliko ljetno osvježenje“, povodom obilježavanja Međunarodnog dana mladih, održava se u Daruvaru već drugu godinu zaredom.Cilj manifestacije je, ponajprije, potaknuti mlade na aktivno sudjelovanje u zajednici kroz uključenje u osmišljavanje, izradu te provedbu manifestacije kako bi uvidjeli da i oni sami mogu pozitivno djelovati u društvu. Također, cilj je pokazati kako društvo cijeni kada mladi usmjere svoje vrijeme u stvaranje konstruktivnoga te društveno korisnoga događaja. Sudionici psiholoških radionica, u dobi od 12 do 28 godina, ostvaruju, u petak od 19.00 sati, besplatan ulaz na vodeni park.

Ovaj dvodnevni program otvoren je, danas u podne, psihološkim radionicama u Gradskoj vijećnici Daruvar. Održane su dvije radionice. Psihološku radionicu o toleranciji različitosti vodila je dipl.soc. Ljiljana Malčić iz Obiteljskog centra Bjelovarsko-bilogorske županije. Zatim je Melita Pranić, predstavnica udruge studenata psihologije „Feniks“, održala radionicu o bullyingu te o međusobnom razumijevanju i komunikaciji. Program se nastavlja, večeras, na TVP-u Aquae Balissae, sportskim igrama s početkom u 19.00 sati te karaokama u 21.00 sat.

U subotu od 10.00 sati posjetitelji Trga kralja Tomislava u Daruvaru moći će razgledati izložbene štandove. U 12.00 sati, ondje će interventna Postrojba PU BBŽ i PP Daruvar prezentirati posjetiteljima svoje vještine. Potom će program biti nastavljen na TVP-u Aquae Balissae okruglim stolom na temu  „Bullying“. Završni večernji program, u 19.15, otvorit će „Impress Rock Akademija“. Potom, u 20.00 sati, slijedi modna revija „Impress models by Tanja Herceg“. Manekenke će nositi odjeću kreatorica Nade Ajazaj, Božice Jerković te Ines Gvožđar. Zatim slijedi nastup „Cheerleadersica Daruvar“, Dine Purića te bendova „Dijete Nemira“, „Čarobna frula“ te „Dvaput tjedno“. Na samome kraju ove dvodnevne manifestacije grupa „ADASTRA“ održat će svoj veliki koncert.

Sponzori i donatori Velikog ljetnog osvježenja su: Grad Daruvar, Novoline Daruvar d.o.o, Vacom računala d.o.o., Vodoprivreda Daruvar d.o.o., Daruvarske toplice, Pivovara Daruvar d.o.o., Zajednički prijevoznički obrt Branko i Darija Ivošević, Dani d.o.o., Zaštita Pretorijanska garda, Daprom d.o.o., Radio Daruvar; Studio Cinema, Cvjećarnica Janoš, Auto Kotrba d.o.o., Hotel Slavonija, Caffe bar Valentino, Irida d.o.o., FS Lepka, Igraf obrt za proizvodnju ambalaže i grafičke galanterije, Darkom Daruvar d.o.o., Javna vatrogasna postrojba Daruvar, Termalni vodeni park „Aquae Balissae Daruvar“, Lipoton, FS Kaja, FS Dona, Beauty Centar Kristinka te Badel 1862 d.d.

Postavljeno 10.08.2012. by Ines Gvožđar
Broj otvaranja:3900
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.