TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Pakrac i Lipik ostali bez vode!!!
PAKRAC, LIPIK Od sino u 23 sata bez vode je ostao vei dio kuanstava na podruju Pakraca i Lipika, posebno vie zone i to zbog kvara na vodospremniku na Kalvariji, doznajemo od Marijana Pierobona, direktora Komunalca.

- Radnici su jutros od 7 sati na terenu, utvren je uzrok i kvar koji je uzrokovao zastoj isporuke vodom i u tijeku je njegovo otklanjanje pa oekujem da e problem biti riješen uskoro, kroz nekoliko sati, pojašnjava Pierobon.

Tvrdi da uzrok nestanka nije nedostatak vode, naglašava da je dotok juer bio uobiajen, ak i nešto bolji u odnosu na nekoliko dana ranije pa „Komunalac“ juer nije imao potrebe za reduciranjem opskrbe vodom.

- Nakon otklanjanja kvara upitno je kako e se stabilizirati vodosustav pa tako ne znamo koji e dijelovi grada danas biti bez vode, dodao je Pierobon i stoga ponovo pozvao graane na strpljenje i solidarnost. 
 
Postavljeno 12.08.2012. by td
Broj otvaranja:3605
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.