TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Postani sretan
Art of Living - Happiness program (program sreće) jedinstvena je radionica yoge, tehnika disanja i opuštanja te praktičnog znanja za otklanjanje stresa i potpunu revitalizaciju čitavog tijela, a održat će se u Pakracu u vremenskom periodu od 21. do 23. rujna 2018. godine.

Ovu moćnu tehniku disanja Sudarshan kriyu prakticiraju milijuni ljudi diljem svijeta, a služi im za podizanje energije, jasnoću uma te ravnotežu vlastitih emocija. Organizator navodi kako Happiness program donosi niz dobrobiti, poput otklanjanja stresa, negativnih emocija, rješavanja strahova i depresije, ali isto tako i podizanja energije, povratka entuzijazma i radosti te samopouzdanja. Više informacija možete saznati na uvodnom predavanju koje će biti održano u Rekreacijskom centru Pakrac (Bolnička bb) u nedjelju 2. rujna 2018. u 17 sati. Predavač i voditelj Happiness programa: Denis Ljevaković. Dodatne informacije: 091 596 1015.
Postavljeno 03.09.2018. by takodobra.com
Broj otvaranja:1334
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.