TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Sporazum o osnivanju mikroregije D-5
Gradonaelnici Lipika, Pakraca, Daruvara, Grubinog Polja i Novske te naelnici opina Deanovac, ulovac, Konanica, Lipovljani i Sira u Gradskoj vijenici Grada Novske potpisali su sporazum o osnivanju Mikroregije D-5.

Izvor fotografije: novska.hr
Kako je naglaeno, ovo povezivanje nije politike prirode nego je cilj razvoj gospodarstva u ovom kraju. Unapreenje povezanosti i modernizacija eljeznikog prometa, povezivanje poduzetnikih centara i razvoj ekoloke svijesti istaknuti su kao glavni zajedniki ciljevi, a prioriteti su razvoj poljoprivrede i turizma, zbrinjavanje otpada, izgradnja infrastrukture itd.

Izvor fotografije: Veernji list
Mikroregija D5 povezuje povrinu od 1841 etvorni kilometar na kojoj ivi 67.000 stanovnika. Interes za pridruivanje izrazila je i Opina Jasenovac. Sljedei e se sastanak odrati u Grubinom Polju, kad bi se trebalo raspravljati o razvoju turizma.
Postavljeno 22.02.2007. by Dejan Ilii
Broj otvaranja:3307
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.