TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Predstavilo se 200 mladih kreativaca
Oko 200 uenika osnovnih i srednjih kola okupio je juer upanijski Lidrano, tradicionalna smotra literarnoga, dramskoga i novinarskog stvaralatva.

Scenskim su se nastupima predstavili u Gradskome kazalitu, dok je Kanilieva kola, domain smotre, bila mjesto izraavanja literarno-novinarske kreativnosti.

Pjesme Hane Maovi iz Kempfove kole i Paule Vodineli iz Kanilieve proglaene su najboljima u literarnoj konkurenciji osnovnokolaca, dok su u novinarskoj kategoriji najuspjenije bile Ivana Srdarevi iz Pleternice i Kristina Kovaevi iz Kaptola. Na dravnu e smotru takoer pleterniki list "Kap", "Osmijeh" Kempfove kole te pakraki videorad "Mozart".

U srednjokolskoj konkurenciji novinara pobijedila je Ana Stipi iz Ekonomske, a meu literarcima Ivan Kovaevi iz Poljoprivredne kole te Ivana ipura iz Obrtnike. Usto su listovi "Put" Obrtnike kole i "PotRESS" Ekonomske te radijska emisija "Jankovac" Poljoprivredne kole poslani na dravni Lidrano.
Izvor: Veernji list
Postavljeno 28.02.2007. by TAKOmedia
Broj otvaranja:3359
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.