TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Dan Glazbene škole Novska
NOVSKA - Nastupima zbora i učenika osnovne i srednje glazbene Škole Novska u pučkom otvorenom učilištu proslavlen je sinoć dan te ustanove koja ove godine obilježava 12 godina samostalnog postojanja. U osnovnoj glazbeno školi podučavju se glasovir, gitara, harmonika, violina, flauta i tambura, dok se u srednjoj školi, uz te instrumente, predaje i teorija glazbe. Učenici su iznimno perspektivni i svake godine sudjeluju na brojnim natjecanjima, a ove godine četvero bivših učenika upiosalo je muzičke akademije diljem Hrvatske, istakla je Jadranka Milković, ravnateljica Glazbene škole Novska koju uz borjne uspjehe muče i dva osnovna problema. Prvi je kadrovski jer osim dvoje profesora svi ostali putuju iz Zagreba, dok je drugi neadekvatan prostor. I dok je prvi logičan i teško riješiv drugi bi mogao biti riješen do kraja godine, Naime Grad Novska za potrebe glazbene škole i knjižnice nominirao je projekt obnove stare gimnazije, a ovih dana natječaji idu u realizaciju.
Izvor: net-tv.hr
Postavljeno 19.03.2007. by TAKOmedia
Broj otvaranja:3765
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.