TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Obnovljen rad ŠK
NOVSKA - Od nedavno u Novskoj, pored ŠK „Obrtnik“, djeluje i šahovski klub „Novska“. Rad su obnovili početkom godine, a nastavljaju tradiciju kluba osnovanog prije pedesetak godina. Za predsjednika je izabran Josip Leko, novljanski poduzetnik. Za sada imaju 13 članova i natječu se u 3. Hrvatskoj šahovskoj ligi. U drugom kolu odigrat će meč sa ŠK „Tomislav – Goran“ Žabno. Meč se igra u Gradskoj galeriji, u nedjelju 15. travnja.
Izvor: novska.hr
Postavljeno 03.04.2007. by TAKOmedia
Broj otvaranja:2808
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.