TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Koncert klape „OGRC“
NOVSKA - Premijernim koncertom, publici se predstavila nedavno osnovana klapa „Ogrc“. Pod vođenjem Ivice Kotromanovića otpjevali su više dalmatinskih i slavonskih pjesama, u obradi za klapsko pjevanje, što će im biti osnovni repertoar. U klapi pjevaju Josip Pranjić, Mile Hace, Krunoslav Kovačević, Marijan Baranček, Antun Novak, Ivica Badalić i Stipe Ćosić. Prema najavi voditelja klape, Jurice Fabijanića, Klapu očekuju nastupi 1. svibnja u Okučanima, te do polovicom godine i u Mađarskoj.
Izvor: novska.hr
Postavljeno 03.04.2007. by TAKOmedia
Broj otvaranja:3441
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.