TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Na državno natjecanje u Dubrovnik
KUTINA - Članovi Radio kluba Kutina i Foto video kluba Kutina i ove su se godine plasirali na Državno natjecanje u tehničkom stvaralaštvu mladih.

Kutinu i Sisačko – moslavačku županiju tako će krajem mjeseca u Dubrovniku predstavljati: Sanela Babić, učenica 3. razreda Tehničke škole u Kutini i Dario Hladek, učenik 8. razreda OŠ. Mato Lovrak, oboje članovi radio kluba, u amaterskoj radio orijentaciji, te Hrvoje Košćica, učenik 1. razreda Tehničke škole u Kutini i Goran Salvador, učenik 6. razreda OŠ Stjepan Kefelja, obojica članovi foto video kluba.
Izvor: kutina.hr
Postavljeno 06.04.2007. by TAKOmedia
Broj otvaranja:2274
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.