TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Humanitarni koncert
NOVSKA - Danas e se na humanitarnom koncertu Tamburom do srca, prikupljati sredstva namijenjena za osnivanje zaklade Matija Vidas. Djeak po kojemu je ova zaklada dobila ime, boluje od kroninog artritisa od svoje tree godine. Akcija koju je nedavno pokrenula redakcija televizijske emisije Istraga, s Nove TV, ve je potaknula mnoge na pomo. Ne samo za Matiju, ve i ostalu djecu oboljelu od reumatskog artritisa. S poetkom u 20 sati u Sportskoj Dvorani u Novskoj nastupit e: Slavonski dukati ex Mladi 6, Brestovljanski tamburai, Belinda bend, Vesela kap, egrti i enja.
Izvor: novska.hr
Postavljeno 09.04.2007. by TAKOmedia
Broj otvaranja:3000
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.