TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Mladi izabrali novo vodstvo
NOVSKA - U protekle dvije godine, rad Udruge mladih grada Novske, imao je humanitarni karakter, reeno je na Izbornoj skuptini te udruge.

Organizirali su vie koncerata, akcija prikupljanja sredstava i igraaka, koja su uruili djeci i obiteljima slabijeg imovinskog stanja. lanovi skuptine izabrali su i novo vodstvo, predsjednik je Mario Horvat, njegov zamjenik je Hrvoje Vuli, Marin Pileti je tajnik, a lanovi Upravnog odbora su Ivana Kuzli i Drago tevinovi. U slijedeem periodu vie vremena posvetit emo organizaciji raznih ekolokih akcija, a ukljuivat emo se u sve sline projekte u gradu. Mladi su uvelike zainteresirani za rad i smislene sadraje u kojima se pronalaze, kazao je predsjednik. Jedna od aktivnosti udruge je i tiskanje vlastitog lista. Moral grada mog, koji je do sada izaao je 22 puta, a nastaviti e izlaziti pod ravnanjem Maje Braji, novoizabrane glavne urednice, a grafiko ureenje preuzela je Maja Kutlea.

Izvor: www.novska.hr
Postavljeno 10.04.2007. by TAKOmedia
Broj otvaranja:3265
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.