TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Kutinčani na državnom iz hrvatskog jezika
Od šest učenika iz Sisačko-moslavačke županije upućenih na državno natjecanje, troje je iz kutinskih škola. Na zahtjevnom državnom natjecanju koje se održava u Poreču od 17. do 20. travnja među tridesetak natjecatelja po pojedinim razredima Kutinu će predstavljati Tomislav Kukor učenik 7. razreda Osnovne škole Zvonimira Franka, a njegov je mentor Danica Ćorić. Po drugi puta na državnom natjecanju braneći prošlogodišnje prvo mjesto u Hrvatskoj nastupit će Katja Kustura, učenica Osnovne škole Zvonimira Franka, a koju kao mentor priprema Mirjana Štefančić. I među srednjoškolcima Kutina ima svog predstavnika. To je Tesa Uroić, učenica drugog razreda Srednje škole, a njezin je mentor prof. Božidar Medić.
Izvor: kutina.hr
Postavljeno 12.04.2007. by TAKOmedia
Broj otvaranja:2824
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.