TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Biciklom po Moslavini
Dan planeta Zemlje na biciklu u Moslavini, trea po redu eko cikloturistika promidbena akcija kutinskog Turistikog ureda, odrat e se 21. travnja 2007.
Ruta ovogodinje biciklijade je od Trga kralja Tomislava u Kutini do imanja obitelji Bistriki u Osekovu, a pauza e biti u Selitu.
Osim iz Kutine i okolice, biciklisti se oekuju i iz Daruvara, Garenice, Siska i Zagreba.
Polazak kolone s Trga kralja Tomislava je u 11 sati, a dolazak u Osekovo, na imanje obitelji Bistriki, planira se najkasnije do 13 sati. Tamo je pripremljen raznovrstan program : stare seoske igre, slaganje kola, mali nogomet, a planira se i vonja do panjaka u Lonjskom polju, posjet rimskom nalazitu Ciglenice te kasnobaroknoj crkvi sv. Ane.
Kao suorganizatori biciklijade ove godine pojavljuju se TZ Sisako - moslavake upanije, te Opina Popovaa.
Izvor: kutina.hr
Postavljeno 12.04.2007. by TAKOmedia
Broj otvaranja:1882
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.