TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Samoubojstvo u kutinskoj policiji
KUTINA - Juer oko 6 sati u prostorijama Policijske postaje Kutina objesio se Marin Hrak, 26 godinjak iz Kutine. Bio je uhien zbog sumnje da je poinio kazneno djelo teko krae, te je zbog nastavka kriminalistike obrade smjeten u prostoriju za zadravanje kutinske policijske postaje.
Kako tvrde iz policije, tijekom boravka u prostoriji za zadravanje viekratno je vren nadzor uhienika od strane policijskog slubenika, a prilikom posljednjeg obilaska, jutros oko 6 sati i 35 minuta, uoeno je da se uhienik objesio.
Ekipa Hitne medicinske pomoi Kutina pokuala ga je reanimirati, ali bez uspjeha. Oevid na mjestu samoubojstva obavila je istrana sutkinja upanijskog suda u Sisku, uz prisustvo dravne odvjetnice. Po nalogu istrane sutkinje mrtvo tijelo prevezeno je u Opu bolnicu Sisak gdje e se obaviti obdukcija.
Izvor: kutina.hr
Postavljeno 13.04.2007. by TAKOmedia
Broj otvaranja:2581
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.