TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
3. Smotra Sveučilišta u Kutini
KUTINA - Na Smotri će gostovati preko 30 fakulteta zagrebačkog i osječkog Sveučilišta te nekih Veleučilišta, koji će srednjoškolcima na štandovima i pojedinačnim multimedijalnim prezentacijama pružiti sve relevantne informacije o programima njihovih fakulteta, svojim dodiplomskim studijima, mogućnostima zaposlenja nakon završetka studija, te razredbenom postupku.

Ove godine na Smotri će sudjelovati i predstavnici tvrtki i ustanova iz regije koje zapošljavaju visokoobrazovane kadrove. Na taj način će učenici imati priliku u neposrednom razgovoru s predstavnicima tvrtki i ustanova dobiti više informacija o tome kako izgledaju konkretna zanimanje u praksi, koje kvalifikacije i vještine su poželjne za konkretno zanimanje te koje su mogućnosti stipendiranja i obavljanja stručne prakse za vrijeme studija.

Pokrovitelji projekta su Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa te Grad Kutina, a partneri na projektu su Hrvatski Zavod za zapošljavanje i portal Posao.hr.
Smotru će otvoriti kutinski gradonačelnik Davor Žmegač te predstavnici Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.
Izvor: kutina.hr
Postavljeno 16.04.2007. by TAKOmedia
Broj otvaranja:1931
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.