TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Dan Općine Dežanovac
Proteklog vikenda u mjesnom domu u Trojeglavi svečano je obilježen Dan općine Dežanovac. Po prvi puta taj se dan nije obilježavao u općinskom središtu, a ovogodišnja je obljetnica imala humanitarni karakter. Podsjetimo, općina Dežanovac osnovana je 1994. godine. U 11 njenih naselja živi gotovo 3500 tisuće stanovnika. U većini naselja jedan od problema je iseljavanje te propadnanje mjesnih domova i škola. Budući da područna škola i mjesni dom u Trojeglavi vape za obnovom, općinski čelnici odlučili su svoj dan proslaviti upravo tamo uz prigodan kulturno zabavan program.
Izvor: Nezavisna televizija
Postavljeno 16.04.2007. by TAKOmedia
Broj otvaranja:4013
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.