TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
450 sudionika smotre dječjeg folklora
KUTINA - Četrnaest KUD-ova predstavilo je u petak svoje pjesme i plesove na 17. smotri dječjeg folklora u Kutini. Smotru je pratio Goran Knežević, predsjednik društva folklorista i koreografa, a predstavili su mu se KUD – ovi iz Banove Jaruge, Kutine, Volodera, Hrastovice, Donjih Andrijevaca, Repušnice, Međurića, Strušca, Retkovaca, Potoka i Ilove.
Prepunu kino dvoranu pozdravili su Zlatko Grdić, dogradonačelnik Kutine i Ivan Lovreković, pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i šport Sisačko – moslavačke županije. Budući da je smotra bila natjecateljskog karaktera očekuje se Kneževićeva ocjena i odabir KUD-a koji će nastupiti na 5. smotri dječjeg folklora Hrvatske.
Izvor: kutina.hr
Postavljeno 17.04.2007. by TAKOmedia
Broj otvaranja:1908
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.