TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
''Ne beri brigu, vraćamo se u treću ligu''
Kutinska Moslavina ispala iz 2. hrvatske nogometne lige.

Foto: nk-moslavina.hr
Nakon 30 kola koliko traje prvenstvo, nogometaši sada već bivšeg kutinskog drugoligaša osvojili su 33 boda, što je bilo dostatno tek za 13. mjesto od ukupno 16 klubova. Mjesto koje ih nažalost spušta rang niže, u treću ligu. Moslavini je ostanak u ligi izmakao samo za jedan bod. Dvanaesta Marsonija skupila je 34 boda i tako osigurala ostanak.

U Prvu HNL se plasirao Inter iz Zaprešića, dok će Zadar krajem mjeseca igrati kvalifikacije za ulazak među najbolje. Iz drugoligaškog društva osim Moslavine ispadaju Koprivnica, Bjelovar i Čakovec.
Postavljeno 26.05.2007. by Dejan Iličić
Broj otvaranja:4969
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.