TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Počela nova sezona kupanja
Nova sezona kupanja na bazenima u Lipiku započela je 20. lipnja 2007. Kakva je bila zima što se tiče kulena i kobasica tek sad će se vidjeti!

Unatoč pričama i ove godine bazeni u Lipiku otvorili su svoja vrata posjetiteljima. Od značajnijih promjena koje su učinjene je rekonstrukcija srednjeg bazena. Postavljena je nova odvodnja odnosno filtracija na dno starog srednjeg bazena pa je time smanjena dubina bazena za 10-tak centimetara. Ovim zahvatom osim poboljšanja kvalitete vode, smanjit će se dosadašnji gubici vode zbog prijašnjeg dotrajalog sustava odvodnje te znatna ušteda na količini koja je potrebna za njegovo punjenje.

I picigin se bolje 'praši' kad je pliće, tako da očekujemo da će i brojni njegovi zaljubljenici doći na svoje. Nadamo se ne previše sušnom ljetu zbog opskrbe vodom, a opet dovoljno dugom i toplom da se svi lijepo zabavimo.
Postavljeno 20.06.2007. by Marko Barčan
Broj otvaranja:5102
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.