TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Prljavo Kazalište u Kutini
Petrovo slavlje u Kutini.

U sklopu Kutinskog ljeta i Petrovog slavlja održat će se koncert Prljavog Kazališta u Kutini.

Kutinsko Petrovo završit će koncertom grupe Prljavo Kazalište koji će nastupiti na novoj pozornici koju sponzorira Petrokemija d. d. te će ista biti gradu od velike koristi za brojna druga događanja, kako je istaknuo Zlatko Grdić, dogradonačelnik Kutine.

Osim te popularne grupe, na pozornici će nastupiti i Puhački orkestri s Paga i iz Kutine, pjevačke klape iz Kutine i s Paga, kutinski Zbor umirovljenika, brojni KUD-ovi, Hrvatski gajdaški orkestar, a biti će održane i tri modne revije.
Koncert će se održati 29.06.2007. u Kutini.
Postavljeno 21.06.2007. by Marko Knok
Broj otvaranja:4157
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.