TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
''Svi na jezero''
Danas na Novljanskom jezeru zapoinje program Svi na jezero. Cilj programa je ienje okolia i obale. Na jezeru se okupljaju mladi, izviai, lanovi raznih udruga. Runo, s obale i iz amca, potpomognuti traktorskim kosilicama novljanske Vodoprivrede, isti se a i trava. Prije nekoliko dana je zapoela izgradnja restorana na vodi i postavljanje igralita za vaterpolo.

Osim ove igre, koja je prole godine prvi put igrana u Novskoj i odmah dobila svoje poklonike, od petka 22. lipnja do 25. lipnja, organizatori su priredili obilje zabave. Paintball, mali nogomet, odbojka, turnir u belli, streliarstvo, terensko jahanje, vonja amcima po jezeru.
Biti e i glazbe, u petak u veernjim satima svira tamburaka grupa egrti, slijedei dan je disco vee, a u nedjelju svira grupa Boje noi. U ponedjeljak, na sam Dan dravnosti, oekuje se velik broj izletnika i pripremljene sadraje do veernjih sati, uz nastup grupe ConStiDo.
Postavljeno 22.06.2007. by Alen tor
Broj otvaranja:3048
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.