TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
TAKOdobar list: treći broj u prodaji!
Treći broj TAKOdobrog lista pušten je u prodaju u subotu 21. srpnja 2007. Prodajna cijena je 5 kn, a kako i gdje ga sve možete kupiti i što se sve nalazi u njemu, pročitajte u nastavku.

Od ovog broja uvedena je novost, tako da osim prodaje na već prije određenim prodajnim mjestima list se prodaje i kolporterskim načinom. Naše kolporterke moći ćete susresti kod bazena u Lipiku te na tržnici u Pakracu.

Treći broj donosi mnoštvo zanimljivih tema, a između ostaloga izdvajamo;

TEMA BROJA: Ljeto na našim ulicama, (Ne)reci NE slavonskoj kobasici!
Mladi se preko ljeta zabavljaju, dok poneki i rade. Na koji način najbolje provesti vruće ljetne dane, a uz sve to donosimo i specijalne savjete naše glavne urednice o zdravoj prehrani. Da li se ipak odreći slavonske kobasice za vrijeme ljeta ili ne, procijenite sami.

ZANIMLJIVOSTI: Elvis Presley
Odličan kratak rezime osobe koja je ostavila jedan od najdubljih tragova u povijesti glazbe – Elvis, The King! Ovog ljeta navršava se 30 godina od njegove smrti, a povodom toga bit će održan i prigodni program na ovogodišnjem Streetballu.

KULTURA: Hrvatska pismenost i njena kulturna identifikacija – Kako definirati hrvatski kulturni identitet?
Povodom 400 godišnjice Nacionalne i sveučilišne knjižnice odabrano je 10 temeljnih književnih spomenika hrvatske književnosti od 7. do 20. stoljeća. Da li se pogriješilo u izboru? Da li je Krleža ukrao djela te su mu nepravedno pripisana i svrstana u sam vrh našeg književnog stvaralaštva s pravom se pitaju dva poznata vrsna poznavatelja hrvatske kulture i knjige, Zvonko Pandžić i Ivan Raos.

INTERVJU: Sebastijan Draksler
Sebastijan je ove godine prvak države u goniometriji. U intervjuu pročitajte više o njemu, njegovom hobiju te planovima za budućnost

STREETBALLipik2007 – Prijave su krenule! Donosimo raspored događanja sportskih i zabavnih za vrijeme Streetballa.

GLAS NARODA:
Mir s tobom! Navijeke!
Tko je pravi vjernik, a tko ne? Kome su to oči malo ''zamazane'' vjerom i božjom ljubavi? Vjerovati u Boga ili Crkvu? Odlična kolumna Vlatke Barčan o sukobima vjera, vjernika i ateista isprepleteno prijateljstvom i sve to stavljeno u našu malu lokalnu, ovoga puta, lipičku sredinu.

Moja ulica u Filipovcu
Napokon ove jeseni dolazi asfalt u jednu filipovačku ulicu. S obzirom na višegodišnje probleme koji su se javljali svaki put pri najavi postavljanja asfalta, autor teksta, a i građani, s pravom se pitaju - što nas još može iznenaditi?

FORUM GRAĐANA: Što građani misle o homoseksualcima?
Pitali smo građane i pročešljali forum www.takodobra.com. Jesmo li prekonzervativini, kako razmišljamo u pogledu gay populacije pročitajte u FORUMU TAKOdobrog lista.

REPORT:
Amerika putopisi 3. dio – Colorado Springs, Colorado
Vlatka nam donosi pregled ponude i načina života u američkoj državi Colorado u kojoj je provela veći dio svojeg petomjesečnog boravka u Americi.

III. Nacionalna Konferencija mladih – Bitno je sudjelovati
Izvještaj s Konferencije ''mladi i društveni razvoj''. Pročitajte kako smo se proveli i što smo tamo sve saznali. Bila je i Ministrica Kosor te smo joj uručili prva dva primjerka TAKOdobrog lista, a uz sav naporan rad našli smo mjesta i za zabavu.

TURIZAM/PONUDA: Cigla kao strateški resurs – Naši gradovi poput Babilona.
Jeste li znali da i naši gradovi imaju Semiramidine viseće vrtove? Ako ne, samo ćemo napomenuti da ne možete izaći, a da ih ne zamjetite.
Postavljeno 23.07.2007. by Marko Barčan
Broj otvaranja:6397
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.