TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Sve veća popularnost okupljanja na trgu ''Franje Tuđmana''
Mladi su tokom svoga odrastanja vezani za razna okupljališta. Okuplja se radi stjecanja novih poznanstava, znanja, vještina, zabave ili jednostavno radi druženja. Gdje se mladi okupljaju u našem gradu?

Kafići zauzimaju prvo mjesto, no sve veću popularnost stječe novouređeni Trg Franje Tuđmana. On je postao konkurencija susjednom mjestu "kod banke" gdje se mladi jako kratko zadržavaju čekajući prijatelja ili odlazak na bankomat. Na Trgu većina odluči sjesti na klupu i predahnuti. Nekima je tamo zanimljivo rolanje, igranje malog nogometa ili igranje odbojke. Dok jedni bježe od zadimljenih kafića, drugi dolaze zapaliti koju "na miru". Mišljenja su različita, ali je važno da zajedničkim snagama očuvamo ono što imamo i da ne dopustimo pojedincima da nam to unište, kao što su već pokušavali. Na pitanje "Zašto se vama sviđa ovakav način okupljanja", mladi su odgovorili:

Jasmin Gunjević: "Odabrali smo ovo mjesto prvenstveno jer je u kafićima zagušljivo, nema zraka. Nikome od stanara ne smeta naš boravak ovdje. Na kraju krajeva, ovdje je najbolje za triježnjenje. Ali se ne pije."

Branko Kaurin: "Tu se skupljamo jer nam je svima usput, centar je grada. Najčešće odlazimo u fast food, pa ovdje dolazimo jesti - ugodnije je. Bolje je nego biti u kafićima. Odemo i tamo, ali ovo je mnogo bolje."

Mirna Lukić: "Ovdje nam je svima na ruku. U blizini je učenički dom, trgovine, fast food, bankomat. Najzanimljivije je jer ovuda svi prolaze, pa tako mogu svakoga prokomentirati s prijateljicama. Pravo opuštanje. Nemojte nam to uzeti!"
Postavljeno 31.07.2007. by Sanja Ajman
Broj otvaranja:6308
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.