TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
28 požara u srpnju
U prvih sedam mjeseci ove godine kutinska Vatrogasna postrojba zabilježila je 65 požara na području grada. Na području cijele Sisačko – moslavačke županije zabilježeno je 298 požara.

"Samo tijekom mjeseca srpnja, naša je postrojba intervenirala u 28 slučajeva i to najviše na otvorenim prostorima" – rekao je Vladimir Poturica, zamjenik zapovjednika Vatrogasne postrojbe Kutina. Najviše požara izazvano je spaljivanjem korova i šikara koje često izmakne kontroli. "Svako spaljivanje građani obavezno moraju prijaviti najbližoj vatrogasnoj postrojbi.", ističe Poturica i dodaje da je najbolje u ljetnim mjesecima kada su velike suše, poput ovogodišnjeg mjeseca srpnja, ne paliti nikakvu vatru.
Požar može izazvati i bacanje opušaka, ostavljanje zapaljivih predmeta izloženim djelovanju sunca, ostavljanje vatre na otvorenom prostoru bez nadzora, paljenje vatre za vjetrovita i jako vrućeg vremena i dr. Vatrogasci kutinske Vatrogasne postrojbe dežurni su svakih petnaest dana i u Blatu na Korčuli.
Izvor: kutina.hr
Postavljeno 03.08.2007. by TAKOmedia
Broj otvaranja:2694
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.