TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹžega
VIDEO! Bilo je to godine dvije tisuće i pete
Koncert Olivera Dragojevića u Lipiku je jedan od najvećih događaja u povijesti Lipika. TAKOdobra televizija donosi vam video podsjetnik tog velikog događaja.

Zasluge za slaganje ovog filma pripadaju Ivanu Pušćeniku, lipičkom dečku koji je doveo Olivera Dragojevića u Lipik i bio glavni organizator koncerta. U video prilogu pogledajte najzanimljivije trenutke sa koncerta, podsjetite se jednog velikog događaja.

Video Oliver Dragojević u Lipiku

Serija velikih koncerata 2005. godine

Oliver Dragojević, Prljavo kazalište, Zabranjeno Pušenje drmali su Lipikom te dvije tisuće i pete…''Bilo je to godine dvije tisuće i pete, kada su našeg Lipika velikani htjeli da se sjete''…

Video pripremio Ivan Pušćenik
Postavljeno 02.06.2008. by Dejan Iličić
Broj otvaranja:4426
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne moĹžete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.