TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
VIDEO! Lipik - Kursalon - Kongresna dvorana
Prije rata Lipik je bio prekrasan gradi u srcu Hrvatske i poznati turistiki centar. Ovo je rijedak video snimak povijesne graevine Kursalona u Lipiku. Kursalon je bio sinonim za kazalite, koncerte, plesne veeri i modne revije. Uniten je u ratu tijekom listopada 1991. Ovaj video prikazuje koncert odran u Kongresnoj dvorani 28. oujka 1991. godine uz nastupe glazbenika iz Lipika i Pakraca. Ovo je vjerojatno posljednji koncert odran u Kursalonu prije rata.

Collected & Directed by Ivan Puscenik, Original video by Igor Strehovac.
Postavljeno 02.12.2008. by Ivan Puenik
Broj otvaranja:6542
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.