TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Oproštaj maturanata Srednje škole Pakrac
U Pakracu je već postalo uobičajeno da maturanti, za razliku od njihovih vršnjaka u nekim drugim gradovima, zadnji dan srednjoškolskog obrazovanja proslavljaju bez značajnijih ekscesa, a nekadašnje bacanje brašna, polijevanje vodom i nered na ulici već su zaboravljeni.

Središnji događaj oproštaja od maturanata odvijao se 21. svibnja u pakračkoj gradskoj sportskoj dvorani, uz tradicionalnu prozivku maturanata i oproštajne govore. Maturante su poimenično prozvali njihovi razrednici Antun Barić, Vesna Ančić, Damir Marčetić, Renato Ristić, Ljiljana Rupena Kelemen, Dragan Marin i Jonatan Berlančić te pedagoginja Anita Dašek.

"Danas završavate jednu etapu u životu, možda najbezbrižniju, kasnije dolaze veći problemi, iskušenja i brige, hvala vam što ste bili učenici Srednje škole Pakrac, zahvaljujem i vašim razrednicima što su vam pomogli da uspješno završite ovo četverogodišnje školovanje. U ime Škole želim vam u budućem životu sve najbolje i da provedete ovaj dan u veselju i zabavi, kako bi vam ostao cijeli život u sjećanju", rekao je Dario Čilić, ravnatelj škole, opraštajući se od maturanata.

Maturantice gimnazije, Matea Komljenović i Martina Osmak, oprostile su se od škole i profesora, u ime maturanata, prigodnim govorom, a Sanja Laštro, maturantica medicinske škole, otpjevala je, uz pratnju ostalih maturanata, oproštajnu pjesmu.

Sanja Laštro i Aleksandar Matijašević proglašeni su najboljim učenicima ove generacije, Matija Marošević proglašen je najboljim sportašem, a Ana Marija Šperanca i Tamara Rohan najredovitijim učenicama s najmanje izostanaka. Ove godine izostali su tradicionalni sportski susreti maturanata i profesora, a maturanti su svoj oproštaj tijekom dana nastavili u gradskim kafićima i na obližnjim izletištima.

Izvor: pakrac.hr

Postavljeno 09.06.2008. by Denis Ljevakovic
Broj otvaranja:7368
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.