TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
VIDEO! Streetball na snijegu – El Clasico!
Da ovaj siječanj nebi bio baš do kraja depresivan kako inače zna biti, pobrinula se jedna interesantna ekipica i odigrala streetball na – snijegu!!! Na minus 7 stupnjeva Celzijusovih!!!

Naime, lipički streetball je svake godine donosio nešto novo, od video – zida, završnih koncerata i vatrometa, pa sve do AfterAftera i DVD-a. Ove godine odlučilo se otići korak dalje ili dublje i – odigrati turnir na snijegu i ledu. Naravno, na istom mjestu i otprilike u isto vrijeme kao i tradicionalni ljetni turnir.

Hrvoje Marin i Darian Husko su bili jedna ekipa koja je igrala protiv Marka Barčana i Sante Tessarija. Tko je pobijedio teško je reći što zbog malo koševa što zbog zaista snježnih uvjeta.

Dečki su bili genijalni. Igrali su bez prestanka 20 – tak minuta, a njihov smisao za humor i komediju nema granica. Uskoro ćete vidjeti i ostale njihove glumačke kreacije koje, uz ovu najnoviju snježnu, mogu slobodno ponijeti pridjev El Clasico!

Što o zimskom streetballu misle sami igrači ali i kako igraju pogledajte u ovom kratkom filmiću, a narativnim uvodom u scene zimskog streetballa uvest će vas, jedna i jedinstvena, Ivana Strehovac.

 

 

Postavljeno 09.01.2009. by Ivan Pušćenik
Broj otvaranja:5208
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.