TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
VIDEO: Ponos moga grada...
Dojmovi su pozitivni! Veernji.hr: Ibrii sa etiri pogotka spasio od sramote; Jutarnji.hr: Hajdukovci u zavrnici izbjegli blamau u Kupu kod Lipika .. i par slinih varijacija ove odline povijesne utakmice za Lipik, u Sportskim novostima, Net.hr, Dnevnik.hr i ostalim medijima.. Lipiku naslovnica veine medija, ovaj puta, vjerojatno po prvi puta, neto je objavljeno u pozitivnom ozraju Hvala nogometu to ivi u Lipiku!

Dario imunovi proslavlja zgoditak

Prenosimo lanak sa Sportal.hr, postavljen je video i linkovi na ostale lanke (za one koje ele znati više), no dovoljno je da pogledate golove Šimunovia i Baltia…

Hajduk ide dalje. Mislili su hajdukovci, prošlogodišnji finalisti kupa, da e se samo prošetati Lipikom, ali su naišli na tvrd orah. Lipianima je pripalo prvo poluvrijeme koje je završeno rezultatom 3:1 i koje e u tim krajevima dugo pamtiti, a bijelima drugo poluvrijeme za konanih 5:3.
 - Nemam komentara - rekao je bijesni trener bijelih Edoardo Reja, koji je igrae odmah iz svlaionice potjerao u autobus i ondje im oitao bukvicu.

Više od tri tisue gledatelja iz cijele Slavonije, ali i tristotinjak torcidaša, uivalo je u pravom nogometnom paklu navijajui za svoje miljenike u utakmici 1. kola Hrvatskoga kupa. Trener bijelih poštedio je glavne igrae, a šansu pruio opu, Smoji, Tiinoviu i Jertecu, što je poljuljalo brod, ali ne i slomilo. Lipiani su nastupili u standardnom sastavu, odlina je to momad koja je u dvije godine promijenila dvije lige i zaustavila se u 3. HNL - istok.


Strini protiv domaeg vratara epovia
Pogodak za dobrodolicu je Splianima zabio Lipianin Dario imunovi u 24. minuti. imunovievo djelo slobodno se moe prozvati eurogolom, jer je zabio s dvadesetak metara.

- Dogovorili smo se da igramo oputeno i pruimo jak otpor Hajduku. No, tjelesno smo pali u drugom dijelu jer nam je to bila etvrta utakmica u 15 dana. Presretni smo to smo bijelima bili dostojni suparnici - rekao je lipiki junak Dario imunovi.

Jo jednim pogotkom imunovia (opet s 20 metara) te potom golom mladog Tomislava Baltia domain je poveo s 3:1. Ve poetkom drugog poluvremena, nakon bitnih izmjena, Hajduk se probudio iz sna, a posebice Ibrii koji je zabio tri gola zaredom.

- Dali smo sve od sebe, u prvom smo poluvremenu apsolutno dominirali i izbacili Spliane iz ritma - rekao je Kreo Poleti, trener Lipika.

Tekst: Slobodan Kadi
Fotografije: Pixell

Jutarnji list lanak Lipik

Dnevnik.hr lanak Lipik

Net.hr lanak Lipik

Sportske novosti lanak Lipik

24sata.hr lanak Lipik 1

24sata.hr lanak Lipik 2

T-Portal lanak Lipik

toperica.com lanak Lipik


Senijad Ibrii Ibro - hat trick hero i mnogo vie od toga...

Mediji nam veinom nisu skloni, prate veinom '*ranja'...
Postavljeno 24.09.2009. by Marko Baran
Broj otvaranja:7162
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
oras piše: (02.10. 13:14)
Nume je kralj! Jeste skuili kako trai korner kod treeg gola Lipika? Lol!!! Nume - ...ne okrei glavu...
mrak piše: (24.09. 21:27)
LIPICANI svaka cast
MaC piše: (24.09. 14:17)
neka ih bude sram to ko je napravio neka se srami izdat svoj grad.al decki svaka vam cast ostavili ste srce na terenu
zdravs59@htnet-dsl piše: (24.09. 08:53)
Igor Tudor je rekao da je igra Lipika u 1. poluvremenu bila na razini 1.HNL.To dovoljno govori kakvu ekipu imamo! Momci estitke od srca,samo nastavite tako hrabro.Nije ni jasno kako neki "LIPIANI" mogu obui dres Hajduka i stati na tribine torcide,navijati protiv svoga grada-pederi izdajniki!
Vezano
Vie od igre
21/09/09
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.