TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Lipik i Pakrac na Eko etno sajmu..
Od 14. do 18. listopada u zagrebakoj Areni odrava se 7. Eko etno Hrvatska, sajam proizvoda i usluga ruralnih podruja u Republici Hrvatskoj, na kojem svoj izlobeni prostor imaju Lipik i Pakrac.

tand Lipika i Pakraca na Eko Etno Hrvatska 2009.

Na otprilike pedeset metara kvadratnih izlobenog prostora izlau Hrvatski centar za konjogojstvo – Dravna ergela Lipik, Turistika zajednica Grada Lipika, OPG Rankovi, Udruga ena Lipik, a pridruili su se i poduzetnici pakrakog podruja (OPG Marter, OPG Nezi, OPG Krivai, Vinogradarstvo asi i Udruga hrvatski pleter Pakrac).

Sajam je otvoren do nedjelje, nije samo izlobenog karaktera, ve je svim izlagaima omoguena i prodaja. U ponudi lipiko-pakrakog štanda nalazi se tako Monografija Grada Lipika, razglednice, knjige o uzgoju i pasminama konja, te ostali proizvodi naših domaih OPG-a i udruga.

Prilikom otvaranja sajma, organizatori Ruralcoop i Hrvatski farmer uz sponzore Dukat i Hrvatsku lutriju donirale su tri drebeta Meimurskog konja Dravnoj Ergeli Lipik. Dio je to cjelokupnog projekta spašavanja od izumiranja pasmine meimurskog konja koji danas ima u Hrvatskoj 41 ivue grlo. U Dravnoj ergeli Lipik bit e smještena sva tri konja, koji nose nazive Eko, Etno i Dukatica.


Domaa ponuda pakrakog kraja...


Postavljeno 15.10.2009. by Marko Baran
Broj otvaranja:4729
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.