TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Dan s osmjehom
Udruga Latica u subotu 17. listopada ugostila je svoje prijatelje iz udruge Zvono, iz Belia. Prilikom ekanja gosti odigrale su se dvije nogometne utakmice izmeu djevojica i djeaka pri emu je jedna bila izjednaena, a drugu,na njihov ponos su dobili deki!

foto: Marko Knok
Uz  prijateljski doek popraen kavom i toplim ajom, vidjela se i pokoja suza radosnica zbog dugo išekivanog  dolaska.

foto: Marko Knok

U razgovoru s gom. Mirom Ani,predsjednicom udruge Zvono saznali smo da je udruga osnovana  2003. g. broji 30-ak osoba te da sudjeluju u  ivotu lokalne zajednice (obiljeavanjem blagdana, suradnjom s drugim udrugama i osnovnom školom, širenjem tolerancije i razumijevanja izmeu razliitih skupina društva). Udruga takoer radi na projektu Citadela koji eli osigurati samostalnu zajednicu za mlade i djecu. Svi zajedno otišli smo u posjet lipikoj ergeli gdje su djeca mogla pogledati konje a oni stariji saznati ponešto o povijesti ergeli i lipicanaca. Kasnije smo se uputili do planinarskog doma Omanovac gdje su mame,tate i volenterke pripremili ruak. Poslije kratkog odmora odrane su radionice u kojem je svatko od tikvica i krpica mogao nainiti lutku te kistom pokazati što zna.

Unato hladnom vremenu druenja nije prošlo bez nogometa i igre bez granica.


foto: Marko Knok
Prijatelji iz udruge Zvono su pripremili predstavu i dijalog iz djela Antigone.
Ugodno popodne provedeno s malianima ozarilo nam je lica veseljem i smijehom i dokazalo da je djeji osmijeh jo uvijek najljepi poklon! Do idueg susreta

foto: Marko Knok
Postavljeno 20.10.2009. by Ivana Strehovac
Broj otvaranja:4525
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.