TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
U manekenskom tijelu sportski duh!
Manekeni Udruge "Impress" Daruvar sve traeniji na naem podruju.

Manekeni i manekenke Udruge "Impress" Daruvar, koja promie zdrav nain ivota mladih, u subotu 21. kolovoza, odradili su dvije uspješne modne revije. U 18,oo h odrana je revija u sklopu Auto-moto showa koji se taj vikend odravao u Daruvaru. Voditeljica revije bila je Tanja Herceg, idejna zaetnica Udruge, manekenka te finalistica izbora za Miss Universe 2010. godine. Djevojke su nosile odjeu butika "Amadeus jeans", odjeu butika "Matej" iz Pakraca, kreacije Tatjane Kovai te kreacije Tekstilne škole Novska. Program modne revije su upotpunile Daruvarske maoretkinje.

Nakon uspješno odraene revije u Daruvaru, manekeni i manekenke, su se zaputili na svoje slijedee odredište- Lipik. Na igralištu Djejeg doma u Lipiku prikljuili su se projektu vezanom za sportski ivot mladih KBE STREETBALLLipik2010 koji je pod uspješnom organizacijom Udruge "Inora" ve dugi niz godina. Ondje su manekeni, za vrijeme pauze, odradili prikladnu modnu reviju i dokazali da lijepa vanjština moe kriti sportski duh. To je potvrdila i Tihana Jirasek, hrvatska kickboxing reprezentativka, koja se prvi put našla u ulozi modela. Osim odjee koju su predstavljali u Daruvaru, manekeni su nosili i odjeu butika "Tessari" iz Pakraca.

Djevojke su uljepale strune ruke frizerskog salona Lepka iz Pakraca te frizerskih salona Kaja, Dona i Cica iz Daruvara.

Manekeni su,vjerovali ili ne, taj dan nenadano, primili poziv organizatora na jo jednu modnu reviju u Daruvaru u sklopu koncerta Auto-moto susreta. No, na koncertu su vesele i rasplesane manekene ponijele poznate pjesme gostujue grupe Opa opasnost, talentiranog Zorana Miia te country glazba Jurice Gore. Nitko nije imao srca prekinuti njihovo veselje. Ipak, nakon napornog manekenskog dana, imali su pravo na zaslueni odmor. Zabava na koncertu potrajala je do dugo u no.

Naravno ovih dviju predivnih revija ne bi bilo bez pokrovitelja, a to su: Grad Daruvar, Auto-moto klub iz Daruvara, cvjearnica "Jano", Beauty centar Kristinka te Studio Cinema koji je zabiljeio cijelodnevni dogaaj za vjenost.

Postavljeno 03.10.2010. by Ines Gvoar
Broj otvaranja:6218
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.