TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Najluđa noć u Lipiku...
Donosimo prilog s prvog dočeka Nove godine na trgu u Lipiku kojem je prisustvovalo 400-tinjak ljudi...

Glazba svira i uši para, a među ljudima se gužva stvara. Program je počeo u 22 sata, a neki su već bili na startnim pozicijama za finale svih slavlja u 2010. godini. Organizatorima noć i nije bila tako hladna jer se do zadnjih minuta sve pripremalo da bi svi bili zadovoljni. Vrijeme je organizatore poslužilo maksimalno, taman da se osjeti da je božićno vrijeme. 

Naoko se polako punio prostor pred binom, ali oko 23 sata su turisti sa istoka i zapada željni zabave pohrlili u rekordnom broju ka centru događanja u ovom dijelu županije. Pod osvijetljenim šatorima su se ostvarivale sve tekuće želje, tako da se osmijeh odmah vidio kod posjetitelja. Najmlađi su se grijali u prostoru tržnice, dok su ostali parovi plesali cijelo vrijeme uz raznolike zvuke iz zvučnika. Da je došla ponoć nas je podsjetio prvi vatromet u zadnjih godinu dana koji je sa raznolikim bojama sve oduševio.


Prve minute nove godine su prošle u veselom raspoloženju, a veselje je trajalo do iza jedan sat iza ponoći. Zavidno velik broj ljudi nam ukazuje da je već prije postojala želja za ovakvim dočekom, stoga organizator zahvaljuje posjetiteljima iz Pakraca, Lipika i ostalih mjesta što su ukazali čast da im uljepšaju prve minute nove 2011. godine i zažele sve najbolje.
Postavljeno 07.01.2011. by tdl
Broj otvaranja:4390
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.