TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Kratak povratak u povijest – duh vremena iz doba grofa Jankovića
8. siječnja 2011. snimao se photo session unutar zidina baroknog dvorca grofa Jankovića u Daruvaru. Krinoline i večernje haljine zavladale su ponovno dvorcem oživljavajući tako duh osamnaestog stoljeća.

Manekenke Udruge “Impress” utkale su svoju energiju u realizaciju ovog photo sessiona zahvaljujući uspješnoj organizaciji mladih aktivnih članica Udruge Elizabete Hrmo iz Pakraca i Lorene Valentić iz Daruvara. Djevojke su nosile najljepše modele večernjih haljina i vjenčanica salona vjenčanica “Leonarda” i “Eva”.

svi na okupu
Ljepota djevojaka je došla do izražaja  zahvaljujući frizerskim salonima iz Daruvara: „Cica“, „Beauty centar Kristinka“ i „Dona“ te „FS Lepka“ iz Pakraca  s kojima “Impress”  zbog izrazite kvalitete rada i zadovoljstva manekenki  održava dugu suradnju. Djevojke je fotografirala mlada fotografkinja Carla Perković.

pakračanke na photosessionu
Na ovaj način Udruga uz podršku navedenih sponzora pokušava malim, ali značajnim koracima još više ojačati međusobnu suradnju lokalnih gradova, poticati mlade na produktivno djelovanje dajući im priliku da se sami iskažu u različitim ulogama.

FS Lepka
Postavljeno 17.02.2011. by Ines Gvožđar
Broj otvaranja:5255
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.