TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
FOTOGALERIJA Dobrovačke maškare
Dobrovačke maškare i ove su godine prošle Lipikom. Donosimo najzanimljivije fotografije od vikenda 19.2.2011.

Dobrovačke maškare su i ove godine pokazali volju za zabavom te su prošli našim gradom. Uz povremene fašničke punktove koje su pripremille pojedine obitelji gdje su se razni likovi okrijepili, zaustavili su se i kod tržnice u Lipiku. Tamo su ih dočekali Turistička zajednica i gradonačelnik Lipika koji im je predao ključ grada i upozorio na ugledno vođenje grada ovih par tjedana. Gospodin u crnom, novi gradonačelnik, se srdačno i nestrpljivo zahvalio na predaji ključeva uz govor o prošlogodišnjem vođenju grada, ali i programu rada raznih odjela maškarane uprave koji "preuzimaju vlast" obečavajući da će napraviti dobar posao kao i dotadašnji odjeli. Zatim su kamenjem obasipali rasvjetni stup najavljujući time početak radova i obnovu blatnih rupa po naseljima. Nakon napornog rada svi su zaplesali, te uz čaj i vino okrijepili. Ovom karnevalskom povorkom Dobrovčani nas sve pozivaju na "Dobrovački maskenbal" koji će se održati 26.02.2011. godine u prostoru restorana Ergela.

Dođite svi i iznenadite sve sa svojom kreacijom, a najbolje očekuju prigodne nagrade.Postavljeno 23.02.2011. by tdl
Broj otvaranja:4965
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.